lt
lb

Shot’65 is gezellige tafeltennisvereniging

10 februari 2015
ZWIJNDRECHT - Shot’65 is een gezellige tafeltennisvereniging waar op uiteenlopende niveaus gespeeld wordt. Eind 2014 werd Erik Jan Bosselaar voorzitter van deze vereniging.
[26-09-2015]  Shot 65 is gezellige tafeltennisvereniging (Klein)
Eind 2014 werd Erik Jan Bosselaar voorzitter van Shot’65. Erik Jan: “Jaren geleden was ik zelf lid van Shot’65. Op een gegeven moment ben ik gaan zaalvoetballen met een aantal vrienden. Mijn vrouw bleef lid van de vereniging. Hierdoor kon ik de vereniging makkelijk blijven volgen. De vereniging had een tijdje een probleem met de opvolging van de voorzitter. Ondanks het feit dat er heel veel leden zijn die zich actief inzetten voor de vereniging was het bezetten van deze post lastig. Toen ik dat hoorde, besloot ik in dit gat te springen. Ik vind tafeltennis een leuke sport en Shot’65 een fantastische vereniging. Als zelfstandig ondernemer denk ik dat ik de vereniging ook iets te bieden heb. Ik heb zelf in crisistijd twee bloeiende bedrijven opgezet, waardoor ik voldoende ervaring heb opgedaan om Shot’65 te helpen en begeleiden. De leden hebben heel veel goede ideeën, die eenvoudig opgepakt kunnen worden. Met een bestuur dat duidelijk de richting aangeeft, is hier heel veel mogelijk. Tafeltennis is een leuke sport en toegankelijk voor bijna iedereen. Je kunt het het hele jaar door doen. Nieuwe leden kunnen vaak direct meespelen. Iedereen heeft wel eens lekker gepingpongd. De vereniging telt op dit moment negentig leden. Twintig jeugdleden en zeventig senioren. Vanaf zes jaar kunnen kinderen bij ons terecht en een uiterste leeftijd is er eigenlijk niet. Het oudste lid is vijfentachtig. Bij Shot’65 kunnen leden vrij spelen, trainingen volgen en competitie spelen. Op vrijdagmiddag vanaf half drie kunnen ook niet-leden overdag een partijtje komen spelen. Mensen die dan willen komen, betalen een kleine vergoeding per keer. Dit is een duidelijk voorbeeld van hoe deze vereniging wil zijn. Op elk niveau is hier iets te doen. Op topniveau draaien we ook goed mee. Ons hoogste damesteam speelt eerste divisie en is sportteam van 2014 geworden. Het eerste jeugdteam werd vorig jaar nog tweede op het hoogste niveau van Nederland. Naast sportiviteit is gezelligheid ook erg belangrijk. Eén keer in de veertien dagen spelen alle teams op zaterdag thuis. We noemen dit Super Saturdays. Na afloop blijven er veel mensen hangen en gezellig eten. Iedereen kan vrijblijvend kennis komen maken met de vereniging. De eerste maand mag een nieuw lid gratis komen spelen. Shot’65 is een vereniging die in Zwijndrecht op allerlei manieren actief is.
Tijdens de Koningsspelen in april zet de vereniging zich in voor diverse schoolklassen. Ook organiseren zij tafeltennislessen voor basisscholen. In mei draagt de vereniging vijftig jaar de naam Shot’65. Om dit feit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, wordt er een reünie georganiseerd.Terug naar het overzicht.

rt
rb
© Copyright 2013 - 2024 - Tafeltennisvereniging Shot '65